Η βιβλιοθήκη Ιούλιος Βερν

Η βιβλιοθήκη του GRDiscovery
Έντυπα Βιβλία
0
Ηλεκτρονικά Βιβλία
0

Η βιβλιοθήκη του GRDISCOVERY, Ιούλιος Βερν, λειτουργεί από το 2001 και έκτοτε εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο περιεχόμενο! Διαθέτει περισσότερα από 3000 έντυπα βιβλία και περισσότερα από 1.000.000 ηλεκτρονικά. Η εγγραφή στη βιβλιοθήκη και ο δανεισμός βιβλίων είναι δωρεάν. Δημιουργήσαμε τη δική μας βάση δεδομένων, το E-Verne, ώστε όλοι να μπορούν απομακρυσμένα να κάνουν αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά και να βρίσκουν τα βιβλία που ανταποκρίνονται στα κριτήριά τους. Η βάση δεδομένων της ηλεκτρονικής μας βιβλιοθήκης V-Verne εμφανίζει το οπτικοακουστικό υλικό που σχετίζεται με την αναζήτηση του χρήστη, η οποία πραγματοποιείται και πάλι με λέξεις-κλειδιά. Λειτουργεί ένα τμήμα με σπάνια βιβλία, τα οποία δεν δανείζονται, όπως το Απάνθισμα Χριστιανικής Πίστεως Γιανέ Γκιουλζαρί Ιμανιμεσιχί του 1803, τα Άπαντα του Ησίοδου του 1889 κ.ά. Ωστόσο, προσπαθούμε να τα φέρουμε κοντά στους φίλους αναγνώστες μέσα από την ψηφιοποίηση και την υπηρεσία μας Online Verne.

Αναζήτηση βιβλίων

    από 2.585    

Αναζήτηση οπτικοακουστικού υλικού

    από 2.585    

Θεσσαλονίκη,

Βαλαωρίτου 7, κέντρο

ΤΚ. 113216

Δευτέρα με Παρασκευή

10:00 – 20:00

Τηλέφωνο: 2313 251820

Δωρεάν εγγραφή για δανεισμό βιβλίων:

Αίτηση Εγγραφής

Συμπλήρωσε την αίτηση εδώ

Αίτηση

QR Code Books

Σκάναρε με το κινητό ή το tablet σου τους κωδικούς που υπάρχουν στα βιβλία ή στα άρθρα και προχώρα την έρευνα σε άλλο επίπεδο!

Ψηφιοποίηση

Η ομάδα μας καθημερινά ψηφιοποιεί υλικό της έτσι ώστε να διασωθεί καθώς και να υπάρχει και η online δυνατότητα μελέτης.

Η βιβλιοθήκη μας βρίσκεται υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων, International Action Art ενώ ανήκει στο δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών.